Aanmelden als organisatie bij VIP Lansingerland

Aanmelden als organisatie

Elke organisatie, stichting of vereniging uit Lansingerland die met vrijwilligers werkt kan zich bij het VIP Lansingerland inschrijven. Hiervoor kunt u bellen of mailen en dan maken we een afspraak om uw wensen te bespreken.

Wanneer uw organisatie bij het VIP Lansingerland is ingeschreven is het mogelijk om vacatures te plaatsen in onze digitale vacaturebank. U kunt dat door ons laten doen maar u kunt dat ook zelf doen. Daarvoor moet u een inlognaam en wachtwoord aanvragen. Vervolgens krijgt u van ons informatie over de werking van de digitale vacaturebank.

Heeft uw organisatie of vereniging ook vrijwilligers nodig? Of wilt u graag op de hoogte gehouden worden van eventuele ontwikkelingen met betrekking tot het vrijwilligerswerk?

Meldt u dan aan bij het VIP Lansingerland. Dit doet u door onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen vervolgens binnen drie werkdagen contact met u op. Om zelf vacatures namens uw organisatie te kunnen plaatsen dient u zich aan te sluiten bij onze vacaturebank.

Mailen kan naar info@viplansingerland.nl