Wie zijn wij

Het VIP Lansingerland is HET centrale punt en kenniscentrum als het gaat om vrijwilligerswerk. We stimuleren en verbinden het vrijwilligerswerk in Lansingerland.

Dit doen we onder meer met

  • onze digitale vrijwilligersvacaturebank,
  • advies en ondersteuning,
  • bijeenkomsten en
  • doorlopende aandacht voor vrijwilligerswerk.

Wil je graag wat voor anderen betekenen? Iets wat je zelf ook leuk vindt? Word dan vrijwilliger. Weet je nog niet precies wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen? In de vrijwilligers vacaturebank kun je altijd een passende klus vinden. Extra ondersteuning of een persoonlijk contact om een vrijwilligersplek te vinden is bij ons ook mogelijk.

Advies op maat nodig over vinden, binden en waarderen van vrijwilligers, het verbeteren van de samenwerking met vrijwilligers of over regelgeving? Het VIP biedt deskundige ondersteuning over vrijwillige inzet. Met bijeenkomsten, workshops en thema’s gericht op kennis of netwerken, helpen we vrijwilligers en organisaties verder.

Het VIP ondersteunt en verbindt mensen en organisaties in Lansingerland bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft. Het VIP Is onderdeel van Welzijn Lansingerland en werkt lokaal samen binnen Samen Lansingerland. We zijn het centrale punt en kenniscentrum vrijwilligerswerk in Lansingerland.

Het VIP stimuleert, verbindt en ondersteunt mensen en organisaties bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

Vrijwilligerswerk doe je voor anderen én jezelf. Samen maken we het verschil!

Even voorstellen...

Marleen Ruijgrok

Medewerker Lansingerland
06 15 30 4824

Rosella Hoek

Vrijwilligerscoördinator Lansingerland
06 86 86 6695