Veelgestelde vragen

Hieronder antwoorden op de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Mail naar info@viplansingerland.nl of bel 010 5 22 55 45. U bent ook van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen tijdens een open inloop. Zie hiervoor de agenda op de website viplansingerland.nl

Aanmelden en wachtwoord vergeten

Hoe kan ik mij aanmelden als vrijwilliger?

Ga naar Inloggen of klik op "Inloggen" rechts bovenin het scherm. Vanuit dit scherm kunt u inloggen. Of kies onderin het scherm voor Klik hier om u aan te melden. Vul uw gegevens in op het formulier en klik dan “Verstuur”. Liever eerst contact het VIP Lansingerland? Mail naar info@viplansingerland.nl of bel 010 5 22 55 45.

Ik weet mijn wachtwoord niet meer, hoe kan ik een nieuw wachtwoord aanvragen?

Ga naar het scherm waar u kunt Inloggen. Hier ziet u ook de optie Wachtwoord vergeten. Als u daarvoor kiest kunt u een nieuwe wachtwoord aanvragen. U ontvangt dit via het opgegeven en bij ons bekende mailadres. Ontvangt u geen link? Check dan uw spam-box.

Vacatures

Op welke manier kan ik de vacature vinden die bij mij past?

U kunt de zoekfilters op de Vacature pagina gebruiken. Hiermee verfijnt u de zoekopdracht.
Direct een bepaalde vacature opzoeken? Vul dan de naam of het nummer in.

Hoe kan ik mij inschrijven op een vacature?

Reageer via de button Reageren. Het VIP Lansingerland stuurt uw naam, emailadres en telefoonnummer naar de contactpersoon van de vacature. U ontvangt de naam van de contactpersoon en het mailadres waarop hij/zij te bereiken is.

Kan ik zien op welke vacatures ik ingeschreven ben?

Dat kan! U moet wel ingelogd zijn. Klik het menu Start aan. U ziet dan aan de rechterkant van het scherm Mijn Vacatures. Hier worden alle vacatures getoond waar u zich voor ingeschreven heeft. Ook vindt u hier de status van uw inschrijving.

Ik wil zelf ook graag een vacature toevoegen!

Organisaties kunnen vacatures zelf plaatsen. Dat kan na registratie bij het VIP Lansingerland. De contactpersoon van de organisatie ontvangt inloggegevens. Hiermee kunt u inloggen en vacatures plaatsen. Het VIP Lansingerland controleert de vacatures voordat ze definitief geplaatst worden.

Achteraf uitschrijven voor een vacature, kan dat?

Uitschrijven voor een vacature is online niet mogelijk. Hiervoor moet u contact opnemen met het VIP Lansingerland. Dit kan via info@viplansingerland.nl of bel 010 5 22 55 45.

Overig

Wat als ik liever persoonlijk contact wil?

We nodigen u uit om contact met ons op te nemen via info@viplansingerland.nl / 010 5 22 55 45. U bent ook van harte welkom tijdens een inloopmoment (zie hiervoor onze agenda).