Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6

Welkom bij het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland

Het VIP Lansingerland is HET centrale punt en kenniscentrum als het gaat om vrijwilligerswerk. We stimuleren en verbinden het vrijwilligerswerk in Lansingerland. Dit doen we onder meer met onze digitale vrijwilligersbank, advies en ondersteuning, bijeenkomsten en doorlopende aandacht voor vrijwilligerswerk.

Wil je graag wat voor anderen betekenen? Iets wat je zelf ook leuk vindt? Word dan vrijwilliger. Weet je nog niet precies wat voor vrijwilligerswerk je wilt doen? In de vrijwilligers vacaturebank kun je altijd een passende klus vinden. Extra ondersteuning of een persoonlijk contact om een vrijwilligersplek te vinden is bij ons ook mogelijk.

Advies op maat nodig over vinden, binden en waarderen van vrijwilligers, het verbeteren van de samenwerking met vrijwilligers of over regelgeving? Het VIP biedt deskundige ondersteuning over vrijwillige inzet. Met bijeenkomsten, workshops en thema’s gericht op kennis of netwerken, helpen we vrijwilligers en organisaties verder.

Het VIP ondersteunt en verbindt mensen en organisaties in Lansingerland bij alles wat met vrijwilligerswerk te maken heeft.

 

Hier vind je meer informatie over de actie
Wordt ook Maatje, samen is veel leuker! Gewoon doen!

 

 hart voor vrijwilligerswerk VIP