Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Uitnodiging bijeenkomst Platform Diversiteit Lansingerland

27-02-2019

Bij veel maatschappelijke organisaties en verenigingen staat vinden en binden van vrijwilligers hoog op de agenda. Een divers vrijwilligersbestand in leeftijd en achtergrond van vrijwilligers is hierbij belangrijk onderdeel. Diversiteit maakt ook dat de organisatie of vereniging dichterbij de samenleving staat.

 

In oktober 2018 is in Lansingerland een platform Diversiteit gestart, een initiatief van het VIP Lansingerland, Vluchtelingenwerk en de Bibliotheek Oostland. De eerste bijeenkomst werd goed bezocht en positief ontvangen.

Op 12 maart om 19.00 uur is de tweede interactieve bijeenkomst. Deze is in Ontmoet!, Wilhelminastraat 1A in Bergschenhoek. Het gaat dan onder meer over het bereiken van (nieuwe) doelgroepen, een bredere blik op de omgeving en het eigen dienstenaanbod hierbinnen. Gastspreker is Anna Kanneworff van Diversity Matters.

Vertegenwoordigers van verenigingen en maatschappelijke organisaties uit Lansingerland zijn van harte welkom. Informatie en aanmelden verloopt via het VIP Lansingerland.