Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Welke vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie wilt u in het zonnetje zetten?

05-10-2017

De gemeente Lansingerland vindt vrijwilligers heel belangrijk. Als blijk van waardering voor hun inzet reikt de gemeente jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit: één voor de vrijwilliger en één voor de vrijwilligersorganisatie (of groep) van het jaar.

Kent u een vrijwilliger die zich naar uw mening op een bijzondere manier inzet of kent u een organisatie die met vrijwilligers werkt en zich hierin onderscheidt? Door uw nominatie laat u hen meedingen naar de vrijwilligersprijs en geeft u bekendheid aan hun vrijwilligerswerk! Dus:

 

 

Welke vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie
wilt u in het zonnetje zetten?

 

Zonder vrijwilligers zou er veel in Lansingerland niet gebeuren. Vrijwilligers zorgen met elkaar dat er veel zaken draaien, denk maar eens aan sportverenigingen, activiteiten binnen zorg en welzijn, maatjes voor hen die dat nodig hebben maar ook bij de speeltuin, de lokale media ….

Nomineren

Alle inwoners van Lansingerland kunnen hun favoriete vrijwilliger en/of vrijwilligersorganisatie / groep aandragen voor deze prijs. Het mag ook iemand of een organisatie / groep zijn die al eens eerder genomineerd is. Het Vrijwilligers Informatie Punt – VIP Lansingerland verzamelt de voordrachten.

Om tot een zorgvuldig besluit te komen stelt de gemeente een jury samen die de voordrachten beoordeelt. De winnaar(s) worden bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente.

Spelregels voor nominatie

Voor de nominatie geldt een aantal spelregels:
  • Voor de voordracht is een standaardformulier beschikbaar. U kunt het formulier als Word -document opvragen via info@viplansingerland.nl of via 010-522 55 45.
  • De motivatie is het belangrijkste onderdeel van de voordracht, deze weegt het zwaarst. Bij de motivatie kunt u denken aan informatie over de betekenis van het vrijwilligerswerk voor de lokale samenleving, de tijdsbesteding en het (uitzonderlijke) karakter van de werkzaamheden.
  • De voordracht moet uiterlijk maandag 27 november 2017 binnen zijn bij het VIP, bij voorkeur per email (info@viplansingerland.nl) of anders per post (Wilhelminastraat 1A, 2661 ET Bergschenhoek.

 

De gemeente nodigt alle inwoners van Lansingerland
van harte uit om mensen te nomineren!

 

Hulp bij het invullen

Wilt u hulp bij het invullen (van de motivatie)? Het VIP Lansingerland kan helpen. U kunt hiervoor een afspraak maken via info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 5225545. Zij helpen u graag verder!