Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Klus te klaren? Meld deze aan voor NLdoet

02-12-2019

13 en 14 maart. De grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Welke klus laat jij klaren op 13 & 14 maart?

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken. Doe je mee?

De winter heeft nog maar net haar intrede gedaan en wij kijken al vooruit naar de lente. Want dan is het tijd voor de voorjaarschoonmaak, de buitenklussen en het grote of kleinere onderhoud. Tijd dus voor NLdoet op 13 en 14 maart 2020

Doe in 2020 mee met de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Extra handen

Heeft u, als maatschappelijke organisatie of vereniging, nog (voorjaars)klussen en kunt u daar wel extra handjes bij gebruiken? Meld dan vanaf nu uw klus aan op www.nldoet.nl. U vindt daar ook talloze tips hoe een klus goed op te zetten en vrijwilligers te werven. Aan de slag!

NLdoet kan het begin zijn van vele mooie dingen. Organisaties krijgen klussen geklaard, maken kennis met nieuwe vrijwilligers en kunnen rekenen op meer lokale belangstelling. En vrijwilligers die tijdens NLdoet hebben geklust gaan vaker vrijwilligerswerk doen.

Financiële bijdrage

Ook in 2020 kan het Oranje Fonds een bijdrage geven voor NLdoet klussen. Zo roepen we niet alleen vrijwilligers op om u te helpen, maar heeft u ook middelen om uw wensen uit te laten voeren. De maximale bijdrage is dit jaar € 350,=.

VIP Lansingerland

Heeft u lokale / praktische vragen? Neem dan per mail: info@viplansingerland.nl of telefonisch 010 5225545 contact met ons op. Wij zijn de lokale intermediair voor NLdoet.

 hart voor vrijwilligerswerk VIP