Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Leuke NLdoet klussen in Lansingerland

20-12-2017

Nldoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Help jij een maatschappelijke organisatie om een klus te klaren? En reken maar dat het gezellig is!

NLdoet wordt op 9 en 10 maart door het Oranje Fonds georganiseerd. Duizenden organisaties in Nederland doen mee. NLdoet is de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Ook in Lansingerland doen altijd veel organisaties en verenigingen mee. Je treft klussen en activiteiten aan door heel de gemeente.

Tijdens NLdoet staan de vrijwilligers in de spotlights en wordt iedereen opgeroepen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken. In Lansingerland maken we er altijd een mooi weekeinde van! Er zijn veel verschillende klussen. Dus ook voor jou zit er een leuke klus of activiteit bij!

Kloppend hart
Zonder vrijwilligers zouden veel dingen in je buurt niet gebeuren. Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de (lokale) samenleving zijn. Het VIP Lansingerland is de lokale intermediair voor NLdoet. Je kunt bij ons terecht met vragen. We helpen je graag verder.

Help mee!

Kijk op NLdoet voor een overzicht van alle klussen.