Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nieuws

Overzicht NLdoet klussen en activiteiten

11-03-2019
Hierbij een handig overzicht van alle klussen en activiteiten in Lansingerland

Uitnodiging bijeenkomst Platform Diversiteit Lansingerland

27-02-2019
Bij veel maatschappelijke organisaties en verenigingen staat vinden en binden van vrijwilligers hoog op de agenda. Een divers vrijwilligersbestand in leeftijd en achtergrond van vrijwilligers is hierbij belangrijk onderdeel. Diversiteit maakt ook dat de organisatie of vereniging dichterbij de samenleving staat.

Het verschil tussen www.gratisvog.nl en www.gratis-vog.nl

29-01-2019
Bij organisaties die willen deelnemen aan de regeling Gratis VOG voor vrijwilligers is soms verwarring over waar ze nu heen moeten: www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl. Daarom heeft Mark Molenaar van het Vereniging NOV een korte toelichting geschreven. Die delen we graag.

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2018

20-12-2018
De gemeente Lansingerland reikt jaarlijks een Vrijwilligersprijs uit in verschillende categorieën. Hiermee wil de gemeente het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Vrijwilligersprijs 2018

12-10-2018
De gemeente Lansingerland vindt vrijwilligers heel belangrijk. Als blijk van waardering voor hun inzet reikt de gemeente jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit: één voor de vrijwilliger van het jaar, één voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. Om die laatste kan het ook gaan om een groep vrijwilligers binnen een organisatie. Sinds afgelopen jaar reikt de gemeente daarnaast een vrijwilligersprijs uit in een sector die we speciaal aandacht geven. Voor 2018 is dat de culturele sector.