Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nieuws

Vacature professionals

30-04-2019
Werken bij Welzijn Lansingerland is werken binnen een relatief kleine, lokaal georiƫnteerde en vooral flexibele organisatie. Zo spelen wij in op wensen, behoeften en mogelijkheden in de samenleving. Ons team is creatief oplossingsgericht en ter zake kundig. Bij ons werken betekent voor professionals en vrijwilligers de ruimte om zelfstandig taken uit te voeren.

De AVG, een jaar na dato

24-04-2019
Minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) heeft in een brief aan de Kamer de balans opgemaakt van het eerste jaar AVG voor kleinere maatschappelijke organisaties, vrijwilligersverenigingen en kerkgenootschappen.

Overzicht NLdoet klussen en activiteiten

11-03-2019
Hierbij een handig overzicht van alle klussen en activiteiten in Lansingerland

Uitnodiging bijeenkomst Platform Diversiteit Lansingerland

27-02-2019
Bij veel maatschappelijke organisaties en verenigingen staat vinden en binden van vrijwilligers hoog op de agenda. Een divers vrijwilligersbestand in leeftijd en achtergrond van vrijwilligers is hierbij belangrijk onderdeel. Diversiteit maakt ook dat de organisatie of vereniging dichterbij de samenleving staat.

Het verschil tussen www.gratisvog.nl en www.gratis-vog.nl

29-01-2019
Bij organisaties die willen deelnemen aan de regeling Gratis VOG voor vrijwilligers is soms verwarring over waar ze nu heen moeten: www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl. Daarom heeft Mark Molenaar van het Vereniging NOV een korte toelichting geschreven. Die delen we graag.