Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nieuws

Het verschil tussen www.gratisvog.nl en www.gratis-vog.nl

29-01-2019
Bij organisaties die willen deelnemen aan de regeling Gratis VOG voor vrijwilligers is soms verwarring over waar ze nu heen moeten: www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl. Daarom heeft Mark Molenaar van het Vereniging NOV een korte toelichting geschreven. Die delen we graag.

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2018

20-12-2018
De gemeente Lansingerland reikt jaarlijks een Vrijwilligersprijs uit in verschillende categorieën. Hiermee wil de gemeente het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Vrijwilligersprijs 2018

12-10-2018
De gemeente Lansingerland vindt vrijwilligers heel belangrijk. Als blijk van waardering voor hun inzet reikt de gemeente jaarlijks twee vrijwilligersprijzen uit: één voor de vrijwilliger van het jaar, één voor de vrijwilligersorganisatie van het jaar. Om die laatste kan het ook gaan om een groep vrijwilligers binnen een organisatie. Sinds afgelopen jaar reikt de gemeente daarnaast een vrijwilligersprijs uit in een sector die we speciaal aandacht geven. Voor 2018 is dat de culturele sector.

Meer vrijwilligers in regeling Gratis VOG per 1 november

10-09-2018
Het kabinet vindt het belangrijk dat vrijwilligerswerk veilig is en daarom kunnen vanaf 1 november 2018 veel meer organisaties deelnemen aan de regeling Gratis VOG.

Het VIP verbindt partijen rondom vrijwilligerswerk

16-07-2018
Het VIP is hét centrale punt en kenniscentrum voor vrijwilligerswerk in Lansingerland.