Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

Nieuws

Wordt ook Maatje, samen is veel leuker! Gewoon doen!

09-09-2019
Het Vrijwilligers Informatie Punt - VIP Lansingerland werkt samen met GGZ Delfland, Humanitas Lansingerland, Jong Perspectief, Middin, Laurens, Taalhuis, Vluchtelingenwerk, VTV en Welzijn Lansingerland om Maatjes te zoeken. Het VIP zorgt er, samen met deze organisaties, voor dat mensen die Maatje willen worden bij de voor hen juiste organisatie terecht komen

Het najaarsprogramma "vrijwilligersacademie"

15-07-2019
We zijn druk bezig met het najaarsprogramma voor workshops en themabijeenkomsten

De AVG, een jaar na dato

24-04-2019
Minister Sander Dekker (Rechtsbescherming) heeft in een brief aan de Kamer de balans opgemaakt van het eerste jaar AVG voor kleinere maatschappelijke organisaties, vrijwilligersverenigingen en kerkgenootschappen.

Het verschil tussen www.gratisvog.nl en www.gratis-vog.nl

29-01-2019
Bij organisaties die willen deelnemen aan de regeling Gratis VOG voor vrijwilligers is soms verwarring over waar ze nu heen moeten: www.gratisvog.nl of www.gratis-vog.nl. Daarom heeft Mark Molenaar van het Vereniging NOV een korte toelichting geschreven. Die delen we graag.

Genomineerden Vrijwilligersprijs 2018

20-12-2018
De gemeente Lansingerland reikt jaarlijks een Vrijwilligersprijs uit in verschillende categorie├źn. Hiermee wil de gemeente het belang van vrijwilligerswerk benadrukken en vrijwilligers bedanken voor hun inzet.