Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

 

NLdoet: leuke klussen en activiteiten

Wil je een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging, of zorginstelling? Doe dan op 15 en 16 maart 2019 mee met NLdoet, de grootste vrijwilligersactie van Nederland. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook! Kijk op NLdoet of hieronder voor de leuke klussen tijdens NLdoet!

vrijdag 15 maart

 

zaterdag 16 maart

 

Hulp gezocht bij het inruimen van serviesgoed

Welzijn Lansingerland verzorgt activiteiten voor zelfstandig wonende senioren in Berkel en Rodenrijs. Dit doet zij op de locatie aan de Noordeindseweg. De huiskamer speelt een centrale rol als ontmoetingsplek voor deze bewoners. Ze leren elkaar kennen, doen activiteiten en het is een gezellige plek. Voor deze huiskamer is nieuwserviesgeocht, maar moet worden schoongemaakt en worden opgeruimd. Helpt u mee?

 

Hulp gezocht rondom social media met Koningsdag!

Het Oranjecomité Berkel Rodenrijs is zeer actief zijn bij het organiseren van mooie dagen rondom Koningsdag. De afgelopen jaren hebben ze mooie feesten georganiseerd en hopen dan ook dat alle bewoners van de regio ook dit jaar weer een fantastische tijd beleven. De activiteiten willen ze graag o.a. kenbaar maken via social media... Handig met social media? Geef je dan snel op!

 

Help mee aan het leukste voetbaltoernooi van Berkel!

Op woensdag 5 juni organiseert CVV Berkel voor de 5e keer het Van Loon & Partners 4 tegen 4 toernooi voor alle kinderen van groep 3 t/m 8 uit Berkel en Rodenrijs. Vanwege dit lustrum wordt het een extra feestelijk toernooi.
Wij zijn op zoek naar vrijwilligers die:

- het leuk vinden om dit geweldige toernooi succesvol te laten verlopen.
- het toernooi staat in het teken van plezier en winnen is bijzaak.
Weten hoe je kan helpen? Klik dan hier!

 

Geef je op en help de padden!

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland (KNNV) zoekt minimaal 250 volwassenen om op verschillende locaties deze dieren over te zetten. De locaties liggen o.a. in Bergschenhoek. Ook ouders met kinderen of verenigingen zijn welkom!

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorische Vereniging afdeling Delfland zet op vele plekken in Delfland in de periode tussen half februari en begin april weer padden, kikkers en salamanders over tijdens de jaarlijkse voorjaarstrek van winterverblijf naar voortplantingsplaats. Dat doet deze vereniging omdat heel veel van deze beschermde dieren in het voorjaar worden doodgereden door het (auto)verkeer.

De periode en tijden:
- vanaf half februari tot begin april één vaste avond per week - van 19.00 (begin van de schemering) tot ± 22.00 uur.

Aan het einde van de actie worden de resultaten besproken tijdens de afsluitingsbijeenkomst op zaterdag 11 mei. Meer informatie en inschrijven.

 

Verkeersregelaars voor de avondvierdaagse gezocht!

De Stichting Avond Vierdaagse is op zoek naar mensen die 16 jaar of ouder zijn. Die het leuk vinden om het grootste sportieve evenement in Lansingerland te helpen en daarbij 5000 tot 6000 mensen een leuke avond4daagse te bezorgen.Dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni 2019. Van 18:00 - 21:00 uur. 4 avonden, maar minder mag natuurlijk ook. Ook al kan/wil je maar 1 avond. Meer weten over deze klus? Klik dan hier!

 

Wil je een keer voor onze bewoners optreden?

Wil je een keer of af en toe optreden voor bewoners in Bleiswijk? Zij houden veel van toneel, muziek, dans en zang. De bewoners vinden het kijken naar een optreden heel fijn en kijken uit naar dit wekelijkse uitje. Dus bespeel je een instrument, kan je zingen (alleen of met een groep) of kan je leuk dansjes / volksdansen / stijldansen (...)of een toneelstukje opvoeren? Allemaal leuk. Het enige is dat het wel aan moet sluiten bij de beleefwereld van onze bewoners. Tijdstip is altijd op dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur.

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!