Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

 

Wil jij een paar uurtjes koffieschenken op 21/9 

De dementieketen zoekt mensen die het leuk vinden om tussen 9.30 en 15 uur koffie te schenken tijdens de Kom In Bewegingdag. De lokatie is het gemeentehuis Lansingerland. Help jij mee?

 

Helpende handen gezocht voor de kinderkleding- en speelgoedbeurs 27 & 28 september

Help je mee tijdens de tweedehands kinderkleding- en speelgoedbeurs van speelotheek de Speelhut? Er zijn veel werkzaamheden en veel helpende handen nodig om de beurs mogelijk te maken. Ga de uitdaging aan! Meld je hier aan om de uitdaging aan te gaan!

 

 
Sollicitatiegesprek met leerlingen oefenen

Op Melanchthon Berkroden is er voor de derde klas het project Sollicitatietraining. Leerlingen worden in de maanden september en oktober tijdens de mentorlessen en bij
het vak Nederlands voorbereid op het maken van een sollicitatiebrief en CV om vervolgens te oefenen met solliciteren. Afsluitend worden er 'echte' sollicitatiegesprekjes gevoerd op dinsdagochtend 26 november. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die verstand van zaken én inlevingsvermogen in pubers hebben.

 

Wil je een keer voor bewoners optreden?

Wil je een keer of af en toe optreden voor bewoners in Bleiswijk? Zij houden veel van toneel, muziek, dans en zang. De bewoners vinden het kijken naar een optreden heel fijn en kijken uit naar dit wekelijkse uitje. Dus bespeel je een instrument, kan je zingen (alleen of met een groep) of kan je leuk dansjes / volksdansen / stijldansen (...)of een toneelstukje opvoeren? Allemaal leuk. Het enige is dat het wel aan moet sluiten bij de beleefwereld van onze bewoners. Tijdstip is altijd op dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur.

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!