Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

  

Ook dit jaar is de JeugdSpeelWeek op zoek naar vrijwilligers

Vind je het leuk om te helpen tijdens het Huttendorp? Het thema dit jaar is Smurfendorp! Tijdens het huttendorp zijn er activiteiten zoals survivallen, kanoën, zeilen, springkussens én huttenbouwen. Het huttendorp is van 20-24 augustus 2018. Dus als je een of meerdere dagen kunt helpen: van harte welkom. Help je mee tijdens het Smurfendorp?

 

Leiding of helpende hand voor het Jeugdfestival

Gezocht: mensen die het leuk vinden om een groepje te leiden of die willen meehelpen bij een spelonderdeel of in de crew als ondersteuning. Het festival wordt gehouden van 21 tot en met 23 augustus 2018. Het Jodocus Jeugdfestival vindt plaats op het terrein achter de Smaragd in Berkel. Minimumleeftijd: 16 jaar. Help je mee om het festival tot een succes te maken?

 

Collectanten voor de nierstichting

Wil je medio september collecteren voor een of enkele straten in Berkel Centrum?
Dialyseren is geen leven, maar overleven. En jaarlijks overlijden 1.000 dialyse patienten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen en geven we duizenden nierpatiënten hun leven terug.

 

Handige helpende handen voor tuinklus

Heb jij naast groene vingers ook een handige hand? Voor een cliënt zoeken wij (1 dagdeel) 1 of 2 helpende handen om de tuin zomerklaar te maken, te snoeien en voor een kleine reparatie aan het konijnenhok. Reageer op deze oproep!

 

Sollicitatiegesprekken oefenen met leerlingen

VMBO leerlingen uit klas 3 van Melanchton Berkenrode gaan in de maanden september en oktober aan de slag met solliciteren. Ze gaan brieven en een CV schrijven en oefenen met solliciteren en presenteren. Op dinsdag 13 november 2018 zijn er sollicitatiegesprekken buiten school. Help je mee leerlingen een waardevolle ervaring te geven?

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!

 

 .