Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

 

Het straattheater zoekt (evenement)vrijwilligers

Op zondag 23 juni organiseert Straattheater Lansingerland samen met Concordia van 13-17 uur een cultureel evenement in de Leeuwenkuil, een gezellig park in het centrum van Bergschenhoek. Ze zoeken uitbreiding van het team van vrijwilligers en sfeerbeheerders voor de dag zelf. Mocht je andere kwaliteiten hebben en je willen inzetten, dan gaan ze ook graag met je in gesprek. Werkzaamheden: Diverse werkzaamheden op de dag zelf, zoals schminken, fotograferen en sfeerbeheer.

 

Verkeersregelaars voor de avondvierdaagse gezocht!

De Stichting Avond Vierdaagse is op zoek naar mensen die 16 jaar of ouder zijn. Die het leuk vinden om het grootste sportieve evenement in Lansingerland te helpen en daarbij 5000 tot 6000 mensen een leuke avond4daagse te bezorgen. Dinsdag 25 juni tot en met vrijdag 28 juni 2019. Van 18:00 - 21:00 uur. 4 avonden, maar minder mag natuurlijk ook. Ook al kan/wil je maar 1 avond. Meer weten over deze klus? Klik dan hier!

 

Samenloop voor hoop (6/7 september) zoekt vrijwilligers!

SamenLoop voor Hoop is een 24 uurs evenement waarin teams 24 uur (in estafette vorm) gaan wandelen, voor het ophalen van geld voor het KWF. Helpende handen gezocht bij bijvoorbeeld op- en afbouwen, kinderactiviteiten, kassa, informatie, logistiek... De SamenLoop voor Hoop wordt door heel Nederland volledig door vrijwilligers georganiseerd en heeft dus altijd zijn eigen, lokale karakter.

 

Collectanten voor de Nierstichting

Help je medio september mee om te collecteren in een of enkele straten in Berkel Centrum? Je haalt geld op voor een goed doel:de Nierstichting. Dialyseren is geen leven, maar overleven. En jaarlijks overlijden 1.000 dialysepatienten. Met jouw steun zetten we alles op alles om dat te veranderen.

 

Wil je een keer voor bewoners optreden?

Wil je een keer of af en toe optreden voor bewoners in Bleiswijk? Zij houden veel van toneel, muziek, dans en zang. De bewoners vinden het kijken naar een optreden heel fijn en kijken uit naar dit wekelijkse uitje. Dus bespeel je een instrument, kan je zingen (alleen of met een groep) of kan je leuk dansjes / volksdansen / stijldansen (...)of een toneelstukje opvoeren? Allemaal leuk. Het enige is dat het wel aan moet sluiten bij de beleefwereld van onze bewoners. Tijdstip is altijd op dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur.

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!