Header 1 Header 2 Header 3 Header 4 Header 5 Header 6
Logo


Nieuwsbrief

Meld je aan voor de nieuwsbrief van VIP Lansingerland

 

Ben je op zoek naar leuk en zinvol vrijwilligerswerk in de vorm van een
project of eenmalige activiteit? Kijk eens bij een van deze oproepen. 
Je hulp wordt gewaardeerd!

 

 

Koffiedrinken met de wethouder!

Op zaterdag 16 november is de afsluitende activiteit van de week van de mantelzorg, het koffiedrinken met de wethouder. Hiervoor zoekt de dementieketen 2 enthousiaste vrijwilligers. De activiteit is van 9.30 – 11.30 uur.

 
Sollicitatiegesprek met leerlingen oefenen

Op Melanchthon Berkroden is er voor de derde klas het project Sollicitatietraining. Leerlingen worden in de maanden september en oktober tijdens de mentorlessen en bij
het vak Nederlands voorbereid op het maken van een sollicitatiebrief en CV om vervolgens te oefenen met solliciteren. Afsluitend worden er 'echte' sollicitatiegesprekjes gevoerd op dinsdagochtend 26 november. Hiervoor zoeken we vrijwilligers die verstand van zaken én inlevingsvermogen in pubers hebben.

 

Kerstpakketten rondbrengen

Zou u ook vrijwilliger willen zijn, maar heeft u weinig tijd om? Dan is dit misschien iets voor u. Humanitas zoekt vrijwilligers voor het rondbrengen van kerstpakketten aan kwetsbare inwoners van Lansingerland. Het kost niet veel tijd: een paar uurtjes op een door uzelf gekozen moment. Reiskosten worden vergoed én natuurlijk ontvangen de vrijwilligers een leuke attentie als blijk van waardering. Het rondbrengen moet wel in de week voor kerstmis 2019. Dus bent u in het bezit van een auto en rijbewijs ...?

 

Wil je een keer voor bewoners optreden?

Wil je een keer of af en toe optreden voor bewoners in Bleiswijk? Zij houden veel van toneel, muziek, dans en zang. De bewoners vinden het kijken naar een optreden heel fijn en kijken uit naar dit wekelijkse uitje. Dus bespeel je een instrument, kan je zingen (alleen of met een groep) of kan je leuk dansjes / volksdansen / stijldansen (...)of een toneelstukje opvoeren? Allemaal leuk. Het enige is dat het wel aan moet sluiten bij de beleefwereld van onze bewoners. Tijdstip is altijd op dinsdagmiddag van 14.30-16.00 uur.

 

Wil je maandelijks vrijblijvend de nieuwsbrief "eenmalige klussen" op je emailadres ontvangen? Stuur dan een mail aan:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., met daarin je naam en je telefoonnummer. Wij sturen je deze nieuwsbrief graag toe!